Usem cookies pròpies i de tercers permillorar els nostres serveis.
Pot obtenir més informació en l'apartat de Política de Cookies
[ Accepto ]

La Nostra Empresa

Qui som?

MXSoftware és una enginyeria dedicada a buscar solucions per l'empresa que aportin valor afegit. Centrada en la investigació i la innovació, oferim als nostres clients les solucions més innovadores i que s'ajustin a les seves necessitats.

Oferim una àmplia gamma de solucions a partir de l'experiència en els diferents sectors (alimentació, distribució, farmacèutic, veterinari, assegurances, etc.). El nostre objectiu és aportar solucions de valor afegit àgils i versàtils, adaptables a les necessitats canviants.

MXSoftware ofereix un servei tècnic altament qualificat, eficient, eficaç i proper. Parlem l’idioma dels nostres clients per ajudar-los tan a afrontar nous reptes com a resoldre qualsevol incidència amb agilitat. Per tal d'oferir el millor servei als nostres clients, el nostre equip humà està sempre en constant formació i realitzant certificacions.

Història

A MXSoftware portem més de 10 anys desenvolupant software i centrats en el desenvolupament del sistema de gestió global dels recursos de l’empresa MXERP. Des dels inicis, hem apostat per la millora continuada del nostre software, la generació de noves versions actualitzades a les tecnologies canviants i la incorporació constant de noves funcionalitats que ajudin a les empreses a adaptar-se als canvis de l’entorn empresarial, per continuar essent competitius i rendibilitzant ràpidament les seves inversions en software i hardware.

Actualment el nostre sistema compta amb la possibilitat de treballar en pcs, dispositius mòbils i tabletes, permet el muntatge en servidors físics, virtuals o en clúster, ja sigui en infraestructura local o al núvol.

D’altra banda, aprofitant la capacitat tècnica dels integrants de l’equip, es va duent a terme treballs de sistemes a mida i d’investigació amb nous dispositius de RFID (identificació per radio freqüència), PLCs, lectors de codis de barres, etiquetadores industrials, detectors d’empremtes dactilars, etc. Aquests coneixements permeten també incorporar nous elements de tecnologia en les nostres solucions per oferir solucions tecnològicament avançades als nostres clients.

Software i Serveis

MXSoftware es caracteritza per oferir un perfecte equilibri entre qualitat de software i qualitat del servei. Dissenyem el software per tenir la màxima potència i capacitat d’adaptació mil•limètrica al client i oferim el servei específic per a cada necessitat. L’equip de MXSoftware compta amb integrants multidisciplinaris altament qualificats per poder resoldre totes les situacions, així com disposem d’una àmplia xarxa de Proveïdors i Partners tecnològics de total confiança per poder satisfer les diferents necessitats.

Indústria 4.0

Estem preparats per la indústria 4.0 permetent la digitalització completa de tots els processos de producció, incorporant dades de dispositius tecnològics que aporten informació instantània i podent analitzar de forma eficient tot el volum d’informació que permet recollir els nous dispositius.

Missió , Visió i Valors

La missió de MXSoftware és crear i implantar software d’alta qualitat per a empreses, adaptant-nos a les necessitats de cada entorn de treball, aportant experiència oberta de mires a les noves oportunitats tecnològiques i aportant solucions de valor afegit.

La nostra visió és la d’una empresa amb la capacitat i la voluntat de millorar constantment en el producte i serveis que s’ofereixen, tenir un creixement sostenible i ajudar als actors que entren en contacte amb la nostra organització a millorar. A partir d’aquesta visió volem millorar tan empresarialment com socialment, generant beneficis i fomentant el creixement personal en valors tant dels membres del nostre equip com de les persones i clients amb qui anem compartint projectes. Volem fomentar el treball i la col•laboració entre les persones, perquè continuem essent, per davant de tot, persones que volem treballar amb persones.

Els valors que ens defineixen són la transparència en tots els fluxos d’informació amb el client, la implicació en la recerca de la millor solució per els nostres clients, l’afany de superació diària per adaptar-nos a les necessitats empresarials, el respecte a totes les persones fent que el creixement propi pugui reflectir-se en el creixement dels nostres clients.

Contacti amb nosaltres per sol•licitar informació o per una demostració sense compromís.